750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Serve Deep Erase Beyaz Silgi


Deep Erase Beyaz Silgi, yazım deneyiminizi daha temiz ve düzenli hale getirmek için özel olarak tasarlanmış bir silgidir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu silgi, zarif tasarımı ve etkili performansıyla öne çıkar. Deep Erase Beyaz Silgi, öğrenciler, ressamlar ve yazı işleriyle uğraşan herkes için ideal bir seçenektir.

Renkler karma gönderilmektedir.
₺5,00
Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak 420ML Kahverengi


Contigo Pinnacle Autoseal Termos Bardak, sıcak içeceklerin sıcak, soğuk içeceklerin ise soğuk kalmasını sağlayan, %100 sızdırmaz bir termos bardaktır. 420 ml kapasiteye sahip olan bu termos bardak, günlük kullanım için idealdir.
₺1.120,00
Lamy Safari 2023 Özel Üretim Dolma Kalem Aquasky F Uç


Lamy Safari 2023 Özel Üretim Dolma Kalem Aquasky F Uç, Alman kalem üreticisi Lamy tarafından üretilen sınırlı sayıda üretilen bir dolma kalemdir. Kalem, 2023 yılı için özel olarak tasarlanmış parlak bir Aquasky rengindedir.
₺790,00
Faber Castell Grip Textliner Süper Fosforlu İşaretleme Kalemi Pembe


Faber Castell Grip Textliner Süper Fosforlu İşaretleme Kalemi Yeşil, yüksek kaliteli fosforlu kalemdir. Kalem, su bazlı mürekkeple çalışır ve 5-2-1 mm uç kalınlığına sahiptir. Kalem, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu önler.
₺80,00
Serve Likit High-Lighter İşaretleme Kalemi Pastel Renkler


Göz alıcı renkleri ve kullanım kolaylığıyla Likit High-Lighter İşaretleme Kalemi, notlarınıza, belgelerinize ve kitaplarınıza eşsiz bir vurgu katmak için tasarlanmıştır. Pastel renklerdeki bu özel set, sıradışı ve zarif vurgularla öne çıkmanızı sağlar.
₺40,00
Baseus MgSafe Mini Slim & Compact 20W 5.000 mAh Kablosuz Şarjlı Fast Charge Powerbank Beyaz


Baseus MgSafe Mini Slim & Compact 20W 5.000 mAh Kablosuz Şarjlı Fast Charge Powerbank Beyaz, kompakt ve taşınabilir tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. 5.000 mAh kapasiteye sahip olan powerbank, iPhone 12 ve 13 serileri başta olmak üzere Qi uyumlu tüm cihazları kablosuz olarak şarj edebilir.

₺1.300,00
İndirimli Ürünler
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Yeditepe Üniversitesi