750 TL Üzeri Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!
TÜM KATEGORİLER
Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Size Özel Fırsatlar!
Serve S-Case Mumlu Kanvas Üçgen Fermuarlı Siyah Çanta


Şıklığı ve kullanışlılığı bir araya getiren özel tasarımıyla dikkat çeker. Dayanıklı mumlu kanvas malzemesi, çantanın uzun ömürlü ve suya dayanıklı olmasını sağlar. Üçgen formu, modern ve şık bir görünüm sunarken, fermuarlı tasarımı eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur.
₺575,00
Cumhuriyet’in İlk Yüzyılında Eğitim : Kurumlar, Etkinlikler ve Öğretim


Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına armağan olarak hazırlanan bu kitap, 100 yılda eğitimi, kurumlar, etkinlikler ve öğretim bağlamında ele almaktadır.

₺120,00
Cumhuriyetimizin 100.Yılında Devlet Ebed Müddet


BELGELER | FOTOĞRAFLAR | GAZETELER | MAKALELER


Yeditepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nün Cumhuriyetimizin 100.Yılına armağanıdır.
₺1.200,00 ₺900,00
Faber Castell 1554 Broadpen Kalem Açık Yeşil


Faber-Castell 1554 Broadpen Kalem Açık Yeşil, geniş uçlu ve dayanıklı bir keçeli kalemdir. Su bazlı mürekkebi ile pürüzsüz ve eşit bir çizgi sağlar. Kalem, 0.8 mm uç kalınlığına sahiptir ve açık yeşil renktedir.
₺25,00
Kosida 5 li Suluboya Fırça Seti
₺115,00
Baseus Encok HZ11 Kablolu Kulak İçi Kulaklık Siyah


Baseus Encok HZ11 Kablolu Kulak İçi Kulaklık Siyah, müzik dinlerken veya telefon görüşmeleri yaparken net ve yüksek kaliteli ses sunan uygun fiyatlı bir kulaklık setidir. Kulaklıklar rahat bir uyum için ergonomik olarak tasarlanmıştır ve gürültü engelleme özelliğine sahiptir, böylece çevrenizdeki ortamdan rahatsız olmadan müziğinizin veya görüşmelerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

₺250,00
İndirimli Ürünler
Miras


Bir aile portresinin arka planını resmediyor ve gerçeklere dayalı bir travma hikâyesi anlatıyor. Yakınlığın ve yakınların açtığı yaraların, bağların ve bağları koparmanın hikâyesi bu, tiyatro eleştirmeni Bergljot’un ailesine rağmen sağ kalma, yaşamına sahip çıkma mücadelesinin hikâyesi. Soğuk ve karanlık bir hikâye, portredeki gülümsemelerin gerisinde gizleniyor ama tüm saklı şeyler gibi eninde sonunda açığa çıkıyor.
₺100,00 ₺80,00
Hikayeci


Mucize eseri hafızam nispeten sağlam kaldı. Çocukluğumdan beri, yaşamın kaydını aylar ve yıllardan çok müziklerle tuttum. Zihnim belirli bir zamanı ve yeri hatırlamak için şarkılara, albümlere ve müzik gruplarına bel bağlar.
₺78,00 ₺65,00
Çoluk Çocuk


"Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet." Johnny Deep
₺72,00 ₺65,00
Sondan Başlıyoruz


Kaliforniya’da okyanus manzarasına bakan yamaçlarda, sakin bir kasaba. Duchess Day Radley, tutunamamış yetişkinler dünyasına doğmuş, on üç yaşında bir kız, kendi deyişiyle bir “kanun kaçağı”. Beş yaşındaki kardeşi Robin’i büyütmek ve otuz yıl önceki bir cinayetle enkaza dönüşmüş annesi Star’ı kollamaktan başka gayesi yok.
₺76,00 ₺63,00
Yeditepe Üniversitesi