Gıpta'nın Strawbear Nandy 0.7 Versatil Kalem, yazı yazma deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için tasarlanmış modern ve şık bir yazım aracıdır.
Gıpta Plus Mekanik 0.7 Versatil Kalem, hem işlevselliği hem de şıklığı bir arada sunan bir üründür. Eğer siz de kaliteli ve kullanışlı bir kalem arıyorsanız, Gıpta Plus Mekanik 0.7 Versatil Kalem tam size göre!
Sanatı her an yanınızda taşıyın! Deffter Art Of World serisinin bu özel tasarımı, Vincent van Gogh’un büyüleyici "Les Iris" eserini defterinize taşıyor. Canlı renkleri ve estetik tasarımıyla hem sanatsal hem de işlevsel bir kullanım sunuyor.
"Ne ölü, ne sağ" bir yaşamın kahramanı Zebercet. Gözünü ilk açtığı ve yaşadığı Anayurt Oteli'yle aynı kaderi paylaşıyor: Birbirine benzeyen geçici ilişkilerle geçen günler, yalnız ve tek başına sürüklenen bir hayat.
Bir yolculuk sırasında Beatles'ın "Norwegian Wood" adlı parçasını duyan kahramanımız 37 yaşındadır ve bu parça onu Tokyo'da geçirdiği üniversite yıllarına götürecektir. En yakın arkadaşının intihar edişi, geçen zamanın ardından onun kız arkadaşıyla yakınlaşması, araya giren zorunlu ayrılık ve yeni bir kız arkadaş.
Tezer Özlü'nün bu ilk romanı, yaşamın yalnızca başlangıcını oluşturmakla kalmayan, sürekli dönülen, belki de hiç çıkılamayan çocukluğu yansıtıyor. Yetişkinlerin, tıpkı çocukluğa olduğu gibi, farklılığa da aman vermeyen dünyasına karşı yazar anıların çıplak gerçekliğine sığınıyor.Tezer Özlü, Türk edebiyatının nostaljik prensesi.